meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

81 Yaşındaki Kişi İki Komşusunu Bıçakla Yaraladı

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşanan bir olayda, komşular arasında çıkan kavga sonucunda 81 yaşındaki bir kişi, bıçak kullanarak komşusu olan baba-oğulu yaraladı.

81 Yaşındaki Kişi İki Komşusunu Bıçakla Yaraladı

Olayın sebebi ise iddiaya göre küfürleşme oldu.

Derecik Mahallesi'nde meydana gelen olayda, S.K. isimli 81 yaşındaki şahıs ile komşuları K.Ö. (59) ve oğlu Ş.Ö. (31) arasında sözlü bir tartışma yaşandı. Tartışma kavgaya dönüştü ve S.K., bıçak kullanarak komşusu K.Ö.'yü sol göğsünün 2 yerinden, Ş.Ö.'yü ise sağ bilek ve sağ kalçasından yaraladı. Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ambulanslarla kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan K.Ö.'nün hayati tehlikesi olduğu bildirildi.

Olayın ardından İlyasköy Şehit Mesut Yılmaz Polis Merkezi ekipleri, S.K.'yi gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen yaşlı adam, nöbetçi mahkemede ifade verdi. Mahkeme tarafından S.K.'ye elektronik kelepçeli ev hapsi uygulanmasına karar verildi.

Yaşanan bu olay, Samsun'da komşular arasındaki gerginliğin ne kadar ciddi sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gösterdi. Polis ve yargı makamları, olayın tamamen aydınlatılması için soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Özetle, Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen bir kavgada 81 yaşındaki bir kişi, komşusu olan baba-oğulu bıçakla yaraladı. Olayın sebebi küfürleşme olarak iddia edilirken, yaralılar hastanede tedavi altına alındı ve saldırgan ev hapsiyle cezalandırıldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

2

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

3

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar

5

Unutulmaz Bir Karanlık Gün: Madımak Katliamı