Antalya'da iftar çadırı nerede var? Antalya (Ramazan çadırı) iftar sofrası hangi ilçe ve mahallede?

2024 yılında Ramazan ayı 11 Mart Perşembe günü başladı. Ramazan ayının gelmesiyle evlerde tatlı bir telaş da başladı. İhtiyaç sahipleri ve çalışan vatandaşlarımız ise iftar çadırlarının b u sene kurulup kurulmadığını merak ediyor.

AKTUEL 11.03.2024 17:16:00 0
 Antalya

Ramazan ayı rahmet ve bereketi ile milyonlarca Müslüman tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Ramazan ayında ilk sahura 23 Mart'ta kalkıldı. Sahuru yaoarak niyet eden Müslümanlar ilk oruçlarını 23 Mart'ta akşam ezanıyla açacak. Ramazan ayının vazgeçilmezleri arasında yer alan iftar çadırları ise pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Türkiye'nin en büyük kentlerinden biri olan Antalya'da yaşayan vatandaşlarımız da Antalya'da iftar çadırı nerede var? sorusuna yant arıyor. Peki Kepez, Muratpaşa, Alanya, Manavgat, Konyaaltı, Serik ilçelerinde iftar çadırı kuruldu mu?

Antalya iftar çadırı 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor. İhtiyaç sahiplerine, gıda yardımlarına yılın her zamanı devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayının gelmesiyle yardımlarını artırmaua devam ediyor. Antalya iftar çadırlarının da kentin belli alanlarda kurularak vatandaşlara hizmet vermesi bekleniyor. Antalya 2024 iftar çadırı nerede sorusu ise vatandaşlar tarafından soruluyor.

Antalya'da iftar çadırı nerede var?

Antalya'nın pek çok ilçesinde iftar çadırları kurulacak. İhtiyaç sahiplerine sıcak yemek servisleri yapılacak. Antaluya iftar çadırları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Antalya Büyükşehir Belediyesi yada bulunduğunuz ilçe belediyeler ile irtibata geçebilirsiniz. 2022 yılında Antalya'da Cumhuriyet Meydanı, Serik (Eski Belediye Önü), Manavgat Meydan ve Alanya (Meydan)'da iftar çadırları kurulmuştu.

Antalya mahalle (Ramazan çadırı) iftar sofrası hangi ilçe ve mahallede?

Antalya'da sokaklarda ve mahallelerde iftar sofraları kuruluyor. Sokakların trafiğe kapatılarak dev bir sofraya dönüştüğü bu uygulamada yüzlerce kişi aynı anda orucunu açabiliyor. Antalya'da mahalle-sokak iftar yemekleri adresi sürekli olarak değişiyor.

2024 Antalya Ramzan etkinlikleri

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Karaalioğlu Parkı içerisinde Ramazan Etkinlikleri düzenlenecek. Karaalioğlu Parkı içerisinde kurulacak Ramazan çarşısında alışverişten yeme içmeye kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ramazan Etkinlikleri, 23 Mart Perşembe akşamı saat 21.30'da Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Sinân-ı Ümmî Musikî Topluluğu Konseri ve Sema Gösterisi ile başlayacak. Etkinliklerde her akşam 20.45'te Hacivat-Karagöz oyunu, 21.30'da ise Ramazan sohbetleri, tasavvuf müziği konserleri, orta oyunu ve çocuklar için geleneksel Ramazan gösterileri yapılacak.

Antalya ilçeleri

Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Demre, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Serik, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Kepez'


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.6° / 11.8°

İl Başkanı Hikmet Ayar’dan 19 Mayıs Mesajı

Ocaklı: Derepazarı çay fabrikasını nerede yapacaksınız?

TÜİK Verileri, Bakan Yumaklı'yi Yalanlıyor

KARAL: AÇIKLANAN ÇAY ALIM FİYATI 205 BİN ÇAY ÜRETİCİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Çolak: Açıklanan Çay Fiyatı ile Vatandaşın Sofrasından 1 Ekmek Daha Eksilmiştir

HÜKÜMETİN ORTAĞI MHP AÇIKLANAN ÇAY FİYATINA TEPKİ GÖSTERDİ: ÇAY OYUNCAK DEĞİL YANLIŞ DÜZELTİLSİN

RİZELİ MAĞDUR EDİLMİŞTİR. ÇAY FİYATI ERİMEYE DEVAM EDİYOR

Deniz'den Çay Fiyatına Sert Tepki: İstifaya Davet Etti!

Hasan Karal Açıklanan Çay Fiyatına böyle tepki gösterdi

AÇIKLANAN YAŞ ÇAY FŞYATINI KABUL ETMİYORUZ

Memleket Partisi Rize İl Başkanından açıklan çay taban fiyata tepki

Ocaklı: Fadume Yengenin size selamı var; “Geçinemiyorum” diyor

Saadet Partisi'nden 30 Haziran'da olağanüstü kongre kararı

DEVA Partili Karal: Hükümetin yanlış politikaları yüzünden kurban ibadeti, enflasyona yenik düştü

Bahçeli-Özel görüşmesi bugün TBMM'de

Özgür Özel Trabzon’a geliyor!

Karal: “27 ülkenin toplamından fazla olan enflasyon, liyakatsizliğin, gösteriş ve şatafatın, hukuktan uzaklaşma sonucu"

İl başkanı Azaklı: “Yok Öyle Bir Şey”

CHP’li başkanlardan ortak açıklama: Çay fiyatı en az 25 TL olmalı!

CHP Trabzon’da Rapor hazırlıyor