meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

A101 Neden boykot ediliyor 2024? İşte A101'in boykot edilme nedeni

A101 market, İsrail malı olduğu için boykot edilen ürünlere indirim uyguladı. Bu olay sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

A101 Neden boykot ediliyor 2024? İşte A101

A101 market boykot çağrıları başladı. Sebebi ise ünlü marketler zincirinin İsrail malı olduğu için boykot edilen bazı deterjan ürünlerine yüzde 50’ye varan indirim yapması oldu. Sosyal medya bu indirim sonrası ayağa kalkarken A101 boykot çağrıları da yapılmaya başlandı. A101 marketin nasıl bir açıklama ve savunma yapacağı ise merak konusu oldu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

A101'in, boykot edilen bazı deterjan ürünlerini büyük indirimlerle satmaya başlaması, sosyal medya kullanıcıları arasında yoğun eleştirilere neden oldu. Bu hamle, kullanıcılar tarafından "duyarsızlık" ve "etik dışı" olarak nitelendirildi.

BOYKOT EDİLEN ÜRÜNLER

Sosyal medyada yayılan bilgilere göre, A101'in indirimli satışa sunduğu ürünler arasında İsrail yapımı bazı deterjan markaları bulunuyor. Bu ürünler, Filistin'deki insan hakları ihlalleri nedeniyle boykot edilmesi gereken ürünler olarak kabul ediliyor.

TEPKİLERİN NEDENİ

A101'in boykot edilen ürünleri büyük indirimlerle satması, tepkileri daha da alevlendiriyor. Sosyal medya kullanıcıları, A101'in bu indirimlerle boykotu kırmaya çalıştığını ve etik dışı bir davranış sergilediğini savunuyor. Bu durum, markanın duyarlılık eksikliği ile suçlanmasına neden oluyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

2

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

3

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar

5

Unutulmaz Bir Karanlık Gün: Madımak Katliamı