ABD Ticaret Bakanı Raimondo, Bakan Bolat ile görüştü
ABD Ticaret Bakanı Gina Raimondo, ABD-Türkiye ikili ve ticari ilişkilerinin güçlendirilmesi amacıyla Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile görüşme gerçekleştirdi.
ABD Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Raimondo'nun, telefonla görüşmede, Bolat'ı göreve atanması dolayısıyla tebrik ettiği ve bakanlığının ABD-Türkiye ticari ilişkilerinin artırılmasına verdiği desteği bildirdiği aktarıldı.
Raimondo ve Bolat'ın havacılık, dijital ekonomi ve enerji alanlarında devam eden işbirliğini görüştüğü belirtilen açıklamada, Raimondo'nun ABD'nin yeşil teknolojisinin ortak iklim değişikliği hedeflerine katkıda bulunma potansiyelini vurguladığı ifade edildi.
Açıklamada, Raimondo'nun, ABD Ticaret Bakanlığının gelecek yıl mayıs ayında İstanbul'da gerçekleşecek en büyük ticaret konferansı "Trade Winds"e de değindiği ve Bakan Bolat'ı bizzat görüşmek üzere Washington DC'ye davet ettiği kaydedildi.
Haber Kaynak : AA
Haber Kaynak
AA
Bolu’da Altın Yoğunluğunu Takip Eden Muhabir Darbedildi

İslahiye’de Leylek Göçü Görsel Şölen Oluşturdu
Altın Fiyatlarındaki Düşüş Eskişehir’de Kuyumculara Yoğunluk Getirdi
Diyarbakır’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
Burdur’da İki Genci Bıçaklayan 17 Yaşındaki Şüpheli Tutuklandı
26 Yıl Kesinleşmiş Cezası Olan Şahıs Kayseri’de Yakalandı
Maltepe’de Çatı Yangını: 2 Kişi Tahliye Edildi
Rektör Hacımüftüoğlu Atatürk Üniversitesi Ailesiyle Bayramlaştı
Kapaklı’da Vatandaş Bayrağı Yere Düşünce Hemen Astı
Geleneksel Okçular Samsun’da Şampiyonluk İçin Yarışacak
Pazartesi
9.8 ° / 6.5 °
Salı
13.1 ° / 6.3 °
Çarşamba
9.3 ° / 8 °
