Adana’da Şeftali Bahçeleri Pembe-Beyaz Çiçeklerle Kaplandı
Kozan ilçesinde yükselen sıcaklıklar, şeftali ağaçlarının çiçek açmasına yol açtı; bahçeler kartpostallık görüntüler sundu.
Adana'nın Kozan ilçesinde soğuk havaların ardından hızlı şekilde yükselen sıcaklıklar yalancı baharla birlikte şeftali ağaçlarının çiçek açmasına neden oldu.
Adana'nın Kozan ilçesinde geçtiğimiz hafta etkili olan şiddetli yağış ve selin ardından hava sıcaklıklarının 20 dereceye kadar yükselmesiyle şeftali ağaçları pembe ve beyaz çiçeklere büründü. Onlarca dönüm arazide çiçek açan ağaçlar, kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Şeftali bahçesinin sorumlusu Erol Kürtül, hasadın Mayıs ayında başlayacağını belirterek, "Hasadımız 20 Mayıs tarihinde başlıyor. Çiçeklerimiz şu an çok güzel. Eğer don olmazsa bu yıl verimden umutluyuz. Geçen yıl don vurmuştu, bu sene beklentimiz yüksek" dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
Adana’
Şeftali
Bahçeleri
Pembe-Beyaz
Çiçeklerle
Kaplandı
Ortahisar Belediye Başkan Yardımcıları Akaç ve Zorlu, “Karagöz Meydanı Projesi” ile ilgili görüş ve endişelerini dile getirdi

Artvin'de hastanenin taşınmasına tepki: Bu durum esnafı ciddi şekilde etkileyecek
Çaykur Rizespor Başkent Ankara’da Tek Yürek Oldu
Çaykur Rizespor’umuz İstanbul’da Aynı Sofrada Tek Yürek Oldu
Çaykur Rizespor Taraftarlarla İftarda Buluştu
İbrahim Turgut: “Bütün İlçe Takımlarına Destek Oluyoruz
Kayseri’de Jeotermal Sera OTB Projesinde Çalışmalar Hız Kesmeden Sürüyor
Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 55. yılını sempozyum ve mezun buluşmasıyla kutladı
Şehitkamil’de “Spor Festivali” ile 8 Bin 744 Öğrenci Sporla Tanıştı
Başkan Şadi Özdemir: "Nilüfer, Kadın Odaklı Bir Kenttir"
Cuma
10.7 ° / 3.8 °
Cumartesi
12.8 ° / 4.1 °
Pazar
13.8 ° / 7.2 °
