Afyonkarahisar’da Diyabetik Ayak ve Yara Bakım Servisi 4 Yıldır Hastalara Şifa Dağıtıyor
2021’de açılan servis, Afyonkarahisar ve çevre illerden gelen hastalara 20 yatak kapasitesiyle nitelikli sağlık hizmeti sunuyor; bugüne kadar 4 bin 500 poliklinik ve bin 100 yatan hasta tedavi edildi.
20 yatak kapasitesiyle hizmet veren servis, Sağlık Bakanlığı tarafından sertifikalandırılmış Türkiye genelindeki 12 merkezden biri olma özelliğini taşıyor. Bu yönüyle Diyabetik Ayak ve Yara Bakım Servisi, alanında yetkin sağlık kadrosu ve güçlü altyapısıyla bölgesel ölçekte önemli bir referans merkezi konumunda bulunuyor.
Kurulduğu 4 yıldan bu yana serviste 4 bin 500 poliklinik hastasına sağlık hizmeti sunulurken, bin 100 hasta yatarak tedavi edildi. Aynı süreçte toplam 850 ameliyat başarıyla gerçekleştirildi. Alanında deneyimli hekimler ve sağlık çalışanlarından oluşan ekip, hastaların tedavi süreçlerini multidisipliner bir yaklaşımla yürütüldüğü belirtildi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Ordu’da Kahverengi Kokarca ile Kışlak Mücadelesi Sürüyor

Samsun’da Güvenlik ve Altyapıya 1 Milyar TL’yi Aşan Yatırımlar
Yağışlar Emrud Şelalesinin Debisini Artırdı
Yıldırım’da Çanakkale Ruhu “Müdafaa 1915” Tiyatrosuyla Sahneye Taşındı
Osmangazi’de Çanakkale Ruhu “Çanakkale’den Yükselen Nefes 1915” ile Canlandırıldı
Çeşme’de Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Satranç Turnuvası Düzenlendi
Hudutta Mehmetçik Engeli: 4 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi
Kastamonu’da 8’inci Kattan Düşen Genç Yaşamını Yitirdi
Van’da Bayram Öncesi Tatlı Telaşı Başladı
Karşıyaka Başkanı Cicibaş’tan Basketbol Eleştirilerine Yanıt
Pazartesi
8.5 ° / 7.1 °
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
