meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ YATTI MI? Hesaplara Ödemeler Yapılıyor!

Türkiye'deki düşük gelirli vatandaşlar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan ekonomik destek ödemelerinden yararlanmaktadır.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ YATTI MI? Hesaplara Ödemeler Yapılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya platformları üzerinden Sosyal Ekonomik Destek (SED) ödemeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, ödemelerin hesaplara aktarıldığını duyurdu.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ YATTI MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, konu hakkında yaptığı açıklamada, bu ay içerisinde toplamda 575 milyon TL tutarında ödeme gerçekleştirildiğini belirtti. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının temel gereksinimlerini ve okul masraflarını karşılamak amacıyla Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmeti sunduğunu vurguladı.

SED YARDIMI KAÇ LİRA, NE KADAR ZAMLANDI?

Bakan Göktaş, yaptığı açıklamada çocukların aileleriyle birlikte en sağlıklı şekilde yaşama hazırlanmalarına destek sağlandığını vurguladı. Ayrıca, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) programından yararlanan her bir çocuğa yönelik aylık ortalama 3.571 TL destek sağlandığını belirtti. Bu ödeme ile çocukların temel ihtiyaçları ve geleceklerine daha güvenli bir şekilde adım atmaları amaçlanıyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor