meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Aile Planlaması Modülü Eğitimi Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde Tamamlandı

Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Üreme Sağlığı ve Aile Planlaması Danışmanlık Merkezi (ÜSBEM) tarafından düzenlenen "Aile Planlaması Modülü" eğitimi başarıyla tamamlandı.

Aile Planlaması Modülü Eğitimi Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü

Toplamda 3 gün süren eğitim, ilçe sağlık müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Eğitim programına, Ortahisar ve çevre ilçelerde bulunan Aile Sağlığı Merkezleri (ASM) ve Toplum Sağlığı Merkezleri'nde (TSM) görevli toplamda 3 doktor, 6 hemşire ve 4 ebe katılım gösterdi. Eğitim boyunca, katılımcılara aile planlaması konusunda uzman isimler tarafından bilgi ve tecrübeler aktarıldı.

Eğitimde, başta Dr. Melda ÜNAL, Uzm. Dr. Esin SAYIN olmak üzere, Ebe Yasemin KAMİLOĞLU ve Ebe Hatice CİHAN ALTUNTAŞ gibi deneyimli sağlık profesyonelleri tarafından sunumlar gerçekleştirildi. Katılımcılar, aile planlaması alanında güncel bilgiler edinmenin yanı sıra, deneyimlerini paylaşma ve sorularını yönlendirme fırsatı buldular.

Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, eğitimin başarıyla tamamlanmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, katılımcılara teşekkür etti. Aile planlaması konusunda sağlık çalışanlarının bilgi ve becerilerini güncellemeye yönelik düzenlenen bu tür eğitimlerin öneminin altını çizdiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi