meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

AK Parti Rize Milletvekili Avcı: RTEÜ, Rize'nin akademik, sosyolojik ve iktisadi hayatına önemli katkılar sunuyor

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) üniversite bütçeleri ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) üzerine konuşma yaptı.

AK Parti Rize Milletvekili Avcı: RTEÜ, Rize

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) üniversite bütçeleri ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) üzerine konuşma yaptı.

Avcı, konuşmasında, AK Parti iktidarları boyunca Türkiye'deki üniversitelerde köklü değişim ve dönüşümler yaşandığını belirterek, "Bu dönemde seçim bölgem olan Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi de önemli kazanımlar elde etmiş, üniversitemiz Rize'nin akademik, sosyolojik ve iktisadi hayatına önemli katkılar sunmuştur" dedi.

RTEÜ'nün kuruluşunun 17'nci yılında fiziki altyapı, akademik bilim ve kadroyla akademik performans ve başarı açısından çok önemli mesafeler katettiğini ifade eden Avcı, "Üniversitemizde mevcut hâliyle 49 akademik birim, 1.250'nin üzerinde akademik personel ve 900'e yakın idari personel görev yapmaktadır. Üniversitemizde 19 bine yakın öğrenci eğitim görürken 153 farklı diploma programı bulunmaktadır. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde, aralarında Rektörümüz Sayın Yusuf Yılmaz'ın da bulunduğu 8 akademisyen dünyanın en etkili bilim insanları listesinde yer almaktadır" diye konuştu.

Avcı, RTEÜ'nün Rize'de AR-GE kapsamında birçok projeyi kapsamlı bir şekilde desteklediğini belirterek, "Üniversitemiz, Rize'nin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Bu vesileyle, üniversitemizin gelişimine verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Milliyet.com.tr
1

Kalkandere HEM geri dönüştürdü, çay torbası oldu

2

Online Oyun Sitelerinin Çevre Dostu Uygulamaları

3

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

4

Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor

5

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!