meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı: Rize-Artvin Havalimanı Bilet Fiyatları Hakkında Yanlış Bilgiler Yayılıyor

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize-Artvin Havalimanı için kamuoyunda dolaşan bilet fiyatlarıyla ilgili yanlış bilgilere dikkat çekti.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı: Rize-Artvin Havalimanı Bilet Fiyatları Hakkında Yanlış Bilgiler Yayılıyor

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize-Artvin Havalimanı için kamuoyunda dolaşan bilet fiyatlarıyla ilgili yanlış bilgilere dikkat çekti. Havalimanı açıklamasında bulunan Avcı, bilet fiyatlarının aslında pahalı olmadığını ve doğru bilgilerin kamuoyuna yansımadığını vurguladı.

Avcı, yaptığı açıklamada, "Hiçbir sayısal veriye dayanmaksızın sokakta konuşulan her şeyi bir veriymiş gibi elde edip bunun üzerinden siyaset yapmak ve bunun üzerinden bir şeyler tasarlamak doğru değil" dedi. Türk Hava Yolları genel müdürü ile de görüşmeler yaptığını belirten Avcı, Rize-Artvin Havalimanı'nın ortalama bilet fiyatlarının Trabzon Havalimanı'na göre yüzde 1 ile 1,5 arasında daha ucuz olduğunu söyledi.

Avcı, bilet fiyatlarının anlık olarak değişebileceğini ve uçakların doluluk oranına göre farklılık gösterebileceğini dile getirdi. "Şu an girdiğinizde herhangi bir seferde Trabzon'daki herhangi bir uçak çok daha pahalı olabiliyorken aynısı aynı anda Rize'deki bir uçak daha ucuz olabiliyor" şeklinde açıklamada bulunan Avcı, bu nedenle fiyat karşılaştırmasının hassas bir şekilde yapılması gerektiğini ifade etti.

Muhammed Avcı, Rize-Artvin Havalimanı'nın bilet fiyatlarının yüksek olduğu iddiasının gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, kamuoyunun doğru bilgilerle aydınlatılması gerektiğini belirtti. Uçuşlara olan talep, uçak doluluk oranları ve sefer saatlerinin bilet fiyatlarına etki ettiğini hatırlatan Avcı, havalimanının önemli bir yatırım olduğunu ve bölgeye değer katacağını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : HÜSEYİN ALBAYRAK
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor