AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'dan İsrail'e Tepki: "Korkmayın İsrail Terörünü Lanetlemek Size Bir Şey Kazandırmaz!"

Tüm dünya İsrail'in Filistin'deki saldırılarını kınarken, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, sert bir dille İsrail'i eleştirdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu

Mumcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Gencer'in İsrail'i eleştiren bir afişi kaldırmasına tepki gösterdi.

Mumcu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Tüm dünya İsrail vahşetini kınarken, Ortahisar'ın yeni belediye başkanının 2. İcraatı aşağıdaki yazıyı kaldırtmak oldu. Korkmayın İsrail terörünü lanetlemek size bir şey kaybettirmez."

Mumcu ayrıca, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Hamas'ı terör örgütü olarak nitelendirdiğini, fakat seçimlerde Demokratik Emek ve Barış (DEM) Partisi ile ittifak yaptığı için PKK için aynı şeyi söyleyemediğini hatırlattı.

Mumcu paylaşımını şu sözlerle tamamladı: "Siz sahip çıkmasanız da ne pahasına olursa olsun Bizler mazlum Filistin'in ve Gazze'nin sonuna kadar yanında olacağız."


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Mahalle Ziyaretiyle Proje Hazırlıklarını Gözden Geçirdi

2

Bayburt Belediyesi Hizmetlerine Aralıksız Devam Ediyor

3

Artvin Valisi Ünsal, DEİK Türkiye-Gürcistan İş Konseyi Başkanı ve İş İnsanı Çağatay Ülker'i Ağırladı: Bölgesel İşbirliği ve Yatırım Olanakları Görüşüldü

4

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kick Boks Takımı Tarihi Başarıya İmza Attı

5

80’de 80 yaptı, ilçesine birincilik getirdi