meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'ndan Bayram Buluşması: 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda Coşkulu Kutlama

Trabzon'da Bayram Coşkusu: AK Parti İl Başkanlığı, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda Buluştu

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı

Trabzon'un seçkin isimleri, bayram coşkusunu 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda bir araya gelerek kutladı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu önderliğinde, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma merasimi, samimi bir atmosferde geçti.

Bayram buluşmasında bir araya gelen Trabzonlu hemşehriler, sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendirirken, birlik ve beraberlik mesajları verdi. AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, bayramlaşma ve duaların yanı sıra birbirinden güzel anılar paylaşıldı.

Programda konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, "Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşlik duygularımızın en güçlü şekilde hissedildiği zamanlardır. Bugün burada, Trabzonlu hemşehrilerimizle bir araya gelerek bu güzel geleneği yaşatıyoruz." dedi.

Bayram buluşmasına katılanlar, 15 Temmuz ruhunu da unutmadılar. Şehitlerimizi anarak dualarını eksik etmeyen vatandaşlar, milletçe birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini bir kez daha hissettiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Bu Akşam Hangi Maçlar var? Bugünkü maçlar 29 Haziran 2024

2

Pazar Günü TV’de Neler Var? Star TV, Kanal D, TV8, ATV, TRT 1, Now TV 30 Haziran Show TV Yayın Akışı

3

Artvin-Yusufeli yolunda çökme yaşanan tünel ulaşıma kapatıldı

4

Meteoroloji'den 5 ilçeye uyarı

5

Arhavi Gençlik Merkezi’nde Aile İçi İlişkiler Eğitimi