AK Parti Trabzon’da Ramazan Ayı Nedeniyle İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapılmadı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, uzun süredir düzenli olarak gerçekleştirdiği İl Danışma Meclisi toplantılarını bu ay Ramazan dolayısıyla erteledi.

KARADENİZ 24.02.2026 10:17:00 0
AK Parti Trabzon’da Ramazan Ayı Nedeniyle İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapılmadı

Geçtiğimiz ay yapılan toplantının ardından, her ay yapılması planlanan danışma meclisi buluşmaları, arka arkaya iki aydır gerçekleştirilemiyor.

Bu ay il genelinde merkezi toplantı yapılmazken, ilçelerde daraltılmış toplantılar düzenleniyor. Bu toplantılarda il yöneticisi, ilçe başkanı, ilçe belediye başkanı ve 3 kademe ilçe yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek partinin çalışma yol haritalarını ve stratejilerini görüşüyor. Ancak, bu toplantılarda teşkilat üyeleri ve vatandaşların talepleri değerlendirilmiyor; esas odak, partinin as kadrolarının önümüzdeki dönemde izleyeceği stratejiler oluyor.

Edinilen bilgilere göre, partinin içinde bazı isimler, İl Danışma Meclisi toplantılarının her ay düzenlenmesi ve teşkilat ile vatandaşlara söz hakkı verilmesi gerektiğini savunuyor. Ancak uzun süredir arka arkaya iki ay boyunca bu toplantılar gerçekleştirilemedi.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Salı 9.8 ° / 4.1 °
Çarşamba 12.9 ° / 5.3 °
Perşembe 5.7 ° / 3.2 °