meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Akçaabat Söğütlü Mahallesine Yeni Bir Ilkokul: Hayırsever İş İnsanı Suphi Çolak'tan Anlamlı Destek

Akçaabat Söğütlü Mahallesi'nde, hayırsever iş insanı Suphi Çolak tarafından annesi Hacı Şükran Çolak adına yapılacak olan 24 derslikli ilkokulun yapım protokolü düzenlenen bir törenle imzalandı.

Akçaabat Söğütlü Mahallesine Yeni Bir Ilkokul: Hayırsever İş İnsanı Suphi Çolak

Protokol, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Hayırsever İş İnsanı Suphi Çolak, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, İlçe Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve diğer ilgililerin katılımıyla gerçekleşti.

Vali Yıldırım, törende yaptığı konuşmada, Suphi Çolak ve ailesine duyduğu teşekkürü dile getirerek, "Çok büyük ve bir o kadar da güzel bir hayır işi için size ve ailenize teşekkür ediyorum. Bu okulda geleceğimizin teminatı çocuklarımız yetişecek. Protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Hayırsever iş insanı Suphi Çolak ise yaptığı açıklamada, eğitime katkı sağlamaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Eğitime yapılan yatırımların toplumun gelişimine büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Annem Hacı Şükran Çolak adına yapılacak olan bu okulla birlikte, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız daha iyi bir eğitim alacaklar. Bu projede yer almaktan büyük gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Yapılacak olan ilkokul, bölgedeki eğitim kalitesine önemli bir katkı sağlamayı hedefliyor. Protokol imza töreni, katılımcılar arasında olumlu bir atmosferde geçerken, okulun tamamlanmasıyla birlikte Söğütlü Mahallesi, daha donanımlı bir eğitim kurumuna kavuşacak.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Kirada yüzde 25 tavan uygulaması sona erdi: İşte yeni dönem tarifesi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım'a tebrik!

3

EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

4

www.bayburtolay.com - Bayburt'un Nabzını Tutan Haber Sitesi

5

Kalkandere HEM geri dönüştürdü, çay torbası oldu