Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile birlikte Söğütlü sahilinde hayata geçirilecek Su Sporları Merkezi için istişare ve tespit çalışmalarını gerçekleştirdi.
Başkan Ekim, yaptığı açıklamada, "Şehrimiz için büyük bir öneme sahip olan bu proje ile Akçaabat’ımız su sporlarının merkezi haline gelecek. Çalışmalarımızı süratle sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.
Akçaabat Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen proje, hem gençlerin spor aktivitelerine katılımını artırmayı hem de bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlıyor. Su sporları merkezi tamamlandığında, ilçedeki sportif ve turistik faaliyetler yeni bir ivme kazanacak.
Proje kapsamında yüzme, kano, yelken ve diğer su sporları aktiviteleri için modern altyapı ve eğitim alanları planlanıyor. Belediye yetkilileri, merkezin tamamlanmasıyla bölgenin su sporları alanında önemli bir cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.
Akçaabat Belediyesi Basın Servisi