meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Akçaabat'a Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Geliyor

Akçaabat'a Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Geliyor: İnşaat Çalışmaları Hızla İlerliyor!

Akçaabat

Akçaabat Belediyesi, Yaylacık Sahili'nde hayata geçirdiği vizyon projelerinden biri olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatında büyük ilerleme kaydediyor. 15 Eylül 2023'te gerçekleştirilen temel atma töreninden bu yana geçen sekiz ayda, havuzun kaba inşaatı %90 oranında tamamlandı.

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Akçaabat'ın önemli ihtiyaçlarından biri olarak öne çıkıyor. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek detayları paylaştı. Ekim, "Akçaabat'ımızı geleceğe taşıyacak vizyon projelerimiz tek tek hayat buluyor. Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı da hummalı çalışmalar neticesinde hızla ilerliyor" dedi.

Yapım aşamasında olan havuz, 2190 m2 taban alanı ve 3810 m2 bina inşaat alanına sahip olacak. 12,5 metre genişliğinde ve 25 metre uzunluğunda toplamda 5 kulvardan oluşacak olan havuz, modern yüzme tesislerinden biri olacak.

Başkan Ekim, "Allah’ın izniyle kısa zaman içerisinde Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun açılışını da yapacağız" diye ekledi. Ayrıca, projenin sürdürülebilirlik ilkesine uygun olduğunu ve Akçaabat'ı kalkındıracak, değerine değer katacak işler yapmaya devam edeceklerini belirtti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Fındık Fiyatları Güncellemesi: 29 Haziran 2024

2

29 Haziran 2024 Canlı altın fiyatları ile gram altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu, kaç TL?

3

Beşikdüzü Belediyesi'nden Temizlik ve Altyapı Yatırımları Hız Kesmiyor

4

Arhavi'de Gençlerin Yetenekleri Sergilendi: GSB Yaz Spor Okulları Açıldı

5

Erzurum'da Gıda Denetimlerinde 336 Bin TL Ceza Kesildi