Akdeniz Belediyesi vezneleri hafta sonu açık olacak
Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerini yapmak isteyen vatandaşlar için hafta sonu veznelerini açık tutacağını duyurdu.
Belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2025 yılına ait söz konusu vergilerde ikinci taksit ödeme süresinin 1 Aralık 2025 tarihinde sona ereceği hatırlatıldı. Ödeme döneminin son günlerine yaklaşılması nedeniyle oluşabilecek yoğunluğun önüne geçmek amacıyla, merkez hizmet binası tahsilat veznelerinin 29 Kasım Cumartesi ve 30 Kasım Pazar günleri de hizmet vereceği bildirildi.
Açıklamada ayrıca, vatandaşların belediyeye gelmeden anlaşmalı bankalar aracılığıyla ya da belediyenin resmi internet sitesi üzerinden online olarak ödemelerini yapabilecekleri ifade edildi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
Akdeniz
Belediyesi
vezneleri
hafta
olacak
Antakya’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Antakya’da Ev Yangını Paniği
Gaziantep’te Kaçak Define Kazısına Suçüstü
SOLOTÜRK Çanakkale Semalarında Nefes Kesti
Konya Büyükşehir Belediyesi Bayram İçin Tüm Önlemleri Aldı
Bünyamin Ağbal’dan Anadolu’nun İzlerini Taşıyan Sergi
Düzce’de Anlamlı Sergi: Geleneksel Sanatlar Değerlerle Buluştu
Ege İhracatta Gerilerken Muğla Yükselişini Sürdürdü
Sağlık-Sen’den Tıp Bayramı’nda Birlik ve Dayanışma Mesajı
AJet, Bayram ve Ara Tatil İçin 89 Ek Sefer Düzenliyor
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °
Cuma
11.3 ° / 6.4 °

