Alaçam’da Kaçak Tütün Operasyonu: 5,5 Kg Kıyılmış Tütün Ele Geçirildi
Jandarma ekipleri, bandrolsüz tütün mamulleri satan bir iş yerine operasyon düzenleyerek 1 kişiyi adli işleme tabi tuttu.
Samsun’un Alaçam ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda bandrolsüz tütün ürünleri ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Alaçam ilçesinde bir şahsın kaçak tütün ürünleri satışı yaptığı bilgisine ulaşıldı. Teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen iş yerine operasyon düzenlendi.
Şahsın iş yerinde yapılan aramada 5 bin 800 adet içi boş makaron ile 5,5 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlemlere başlandığı öğrenildi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Ortahisar Belediye Başkan Yardımcıları Akaç ve Zorlu, “Karagöz Meydanı Projesi” ile ilgili görüş ve endişelerini dile getirdi

Artvin'de hastanenin taşınmasına tepki: Bu durum esnafı ciddi şekilde etkileyecek
Çaykur Rizespor Başkent Ankara’da Tek Yürek Oldu
Çaykur Rizespor’umuz İstanbul’da Aynı Sofrada Tek Yürek Oldu
Çaykur Rizespor Taraftarlarla İftarda Buluştu
İbrahim Turgut: “Bütün İlçe Takımlarına Destek Oluyoruz
Kayseri’de Jeotermal Sera OTB Projesinde Çalışmalar Hız Kesmeden Sürüyor
Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 55. yılını sempozyum ve mezun buluşmasıyla kutladı
Şehitkamil’de “Spor Festivali” ile 8 Bin 744 Öğrenci Sporla Tanıştı
Başkan Şadi Özdemir: "Nilüfer, Kadın Odaklı Bir Kenttir"
Cuma
10.7 ° / 3.8 °
Cumartesi
12.8 ° / 4.1 °
Pazar
13.8 ° / 7.2 °
