Aldatan eş nasıl yakalanır?

Evlilik, her iki tarafın da birbirine bağlılığını gerektiren bir müessesedir. Aklınızdan şu sorular geçiyor mu; “Karım beni aldatıyorsa ne yapmalı?” ya da “ Aldatan koca nasıl yakalanır?”

GÜNCEL 23.04.2024 12:31:00 0
Aldatan eş nasıl yakalanır?

Evlilik, her iki tarafın da birbirine bağlılığını gerektiren bir müessesedir. Aklınızdan şu sorular geçiyor mu; “Karım beni aldatıyorsa ne yapmalı?” ya da “ Aldatan koca nasıl yakalanır?” Tabii ki kim eşine güvenmek istemez ancak eğer eşinizin sizi aldattığından şüpeleniyorsanız neler yapmalısınız? Eşinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız? Endişe etmeyin çünkü size yardım etmek için buradayız.

Aldatan eş nasıl anlaşılır?

Aldatan eşleri ele veren bir diğer unsur davranışlarında olan değişiklikler. Özellikle insnalara sorduğunuz zaman, eşlerindeki davranış değişikliklerinin şüpheye sebep olduğunu duyarsınız. Çok iyi tanıdığınızı düşündüğünüz eşinizin dış görünüşü haricinde hal ve tavırlarında da değişiklikler gözlemleyebilirsiniz. Bu yüzden casus telefon ortam dinleme özelliği ilginizi çekebilir. Ancak ufacık değişikliklerde hemen panik olmak yalnızca ilişkinize ve birbiriniz arasındaki güven duygusuna zarar verir. Bu nedenle daha çok şüphe uyandıran değişiklikleri tanıyabilmek faydalı olacaktır.

Ne gibi davranış değişiklikleri beklemelisiniz? Öncelikle şunu unutmamanız gerekir ki bu durum kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye farklılık göstereektir.

Peki aldatan eş nasıl davranır?

a. Dış görünüşünü değiştirir. Eşiniz birden daha bakımlı olmaya mı başladı? Giyiniyor, süsleniyor, daha önceleri yapmadığı kadar kendi bakımına özen mi gösteriyor?

b. Rutinleri değişir. Bazen eşinize belirli aralıklarla erişim sağlayamıyor musunuz? Eve daha geç mi gelmeye başladı?

c. Telefonunda daha çok vakit geçirmeye başlar. Telefon kullanımı genel olarak değişir. Size göstermek istemez, daha çok saklamaya ve vakit geçirmeye başlar. Telefon kullanım alışkanlıklarına dair bir diğer sıkça rastlanan belirti ise sık sık telefona bakarak gülümsemeleridir.

d. Arkadaşları sizin yanınızda huzursuzlaşır. Özellikle eşinizin arkadaşlarıyla yakınsanız, bunu fark etmeniz daha da mümkün olaaktır. Çünkü eşinizin sizden sakladığı bir şey olması durumunda bu sırrı bile arkadaşları sizin yanınızda daha tedirgin ve temkinli olacaktır.

e. Tutarsız açıklamalar artar. Farz edin ki eşinize bir şey sordunuz, onu aradığınızda nerede olduğu ya da toplantısının nasıl geçtiği gibi. Eğer aynı konuyla ilgili sorduğunuz benzer sorulara farklı cevaplar veriyorsa ya da kendi anlattıkları ile arkadaşlarının anlattıkları uyuşmuyorsa eşinizin bir şeyler sakladığını anlayabilirsiniz.

Aldatan bir eşi yakalamak için ne yapmalıyım?

1. Casus Yazılımlar

Belki de en hızlı ve kökten çözüm yöntemi casus yazılımlar kullanmak. Casus uygulamalar yüklenilen elektronik araca anlık erişim sağlayarak sizlere pekçok alanda kontrol imkanı sağlıyor. Genelde çocukların güvenliği için kullanılan bu casus uygulamaların avantajları yalnızca bununla da sınırlı kalmıyor. Eşinizin sizi aldattığından şüpheleniyorsanız, casus uygulamaları yüklemek iyi bir alternatif olacaktır. Size uzaktan takip imkanı sağlayan bu uyulamalar, sizin ve sevdiklerinizin güvenliği için durmadan çalışıyor.

Bizim önerimiz tabii ki mSpy apk.

Daha önce duymadıysanız, mSpy sektördeki lider casus uygulaması. Sunduğu geniş hizmet yelpazesi ve güvenilirliği sayesinde rakiplerinden kendini ayırmayı başaran mSpy, bir sorun olması halinde ulaşabileceğiniz 7/24 hizmet veren çağrı hizmetleri ile de öne çıkıyor. Pekçok farklı dilde hizmet sağlayan bu çağrı merkezi sizin ve sevdiklerinizin gğvenliği ve aklınıza takılabilecek her türlü soru için sizlere yardımcı olmayı bekliyor. 

Özellikle veri kontrolü ve güvenliğinin çok önemli hale geldiği günümüzde, mSpy apk erişim sağlananan verilerin güvenliği için çok sıkı çalışıyor. Erişilen veriler yalnızca sizin erişebileceğiniz şekilde saklanıyor. mSpy telefon izleme, aynı zamanda telefona halihazırda yüklü gelmiş ve hatta şifreleme teknolojisiyle koruma sağlanan mesajlaşma uygulamalarına dahi erişmenize imkan sağlıyor. Android ve IOS için uygunluğu bulunan mSpy’ı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Kurulumu oldukça kolay olan mSPY, görünmezlik ilkesi ile yüklenilen telefonda bulunamıyor. Tamamen gizlilik sağlayan bu uygulama sayesinde erişim sağlamanıza imkan sunuyor.

Eğer hala mSpy ile tanışmadıysanız bu linkten ücretsiz deneme sürümünden yararlanabilirsiniz. Memnun kalmanız dahilinde günlük 1 Dolar’dan daha az bir ücreti olan mSpy’ı deneyimledikten sonra başka bir casus programına güvenemeyeceksiniz.

2. Detektiflik

Daha geleneksel bir insansanız kendiniz de detektifçilik yapabilirsiniz.

Bir yöntemi telefonunu ve diğer elektronik araçlarını kontrol etmek olabilir. Özellikle eşinizin telefon şifresini biliyorsanız sosyal medya, mesajlar, hatta banka uygulamalarına kadar bakabilirsiniz. Eğer cihazlarınızın bağlı olduğu ortak bir bulut depolama alanı var ise yine buradan da telefonunda yedekli olan bilgile ulaşmanız mümkün olacaktır.

Eşinizin özellikle dış görünüşünde değişiklikler fark ediyorsanız kıyafetlerini ya da çantasını aramak gibi yöntemlere de başvurabilirsiniz. Özellikle çamışırların ceplerinden çıkacak fişler eşinizin ne zaman nerede olduğuna dair oldukça derin bilgiler verebilir. Bunun yanı sıra yine giyilmiş kıyafetlerdeki makyaj lekeleri yahut saçlar da birer delil olabilir.

Bebek kameraları da yine aldatan eşleri yakalamak için tercih edilen yöntemlerden biri olarak öne çıkıyor. Özellikle çocuğu olan ailelerde dikkat dahi çekmeyen bu mini kameralar sayesinde aldatan eşler yakalanabiliyor.

Özellikle IOS’larda bulunan Find My Phone gibi aynı hesaba bağlı cihazları bulmaya yarayan uygulamalar sayesinde eşinizin fiziksel konumunu takip etmek mümkün olabilir. Benzer bir şekilde ortak kullanılar online alışveriş uygulamaları ya da lokasyon datasını takip eden uygulamaların lokasyon görme ayarlarından da genel bilgi sahibi olabilmek mümkün.

3. Kandırmaca

Aldatan eşleri yakalamak için tercih edilen başka bir yöntem ise onları tuzağa düşürmek. Eğer eşinizin sizi aldattığından şüpheleniyorsanız en çok vakit geçirdiği sosyal medya mecralarında sahte hesap açarak bir başkası şeklinde ona yazabilirsiniz. Eğer eşiniz yarattığınız karakter ile

flörtleşiyor, konuşmaya devam ediyor ya da ona ilgi gösteriyorsa, eşinizin sizi halihazırda aldatıyor olma ihtimali yüksek demektir. Bu durumda eşinizi yüzleşmeye zorlayabilir ve açıklama talep edebilirsiniz.

Sizlere sunduğumuz önerilerin haricinde daha çok öneri bulunmakta ancak günümüzün koşullarında teknolojinin bize sunduğu imkanları kullanmak en akıllıca ve pratik yol olacaktır. Bunun yanı sıra teknoloji sayesinde takip edilen dataların büyük çoğunluğu yanlış anlaşılmalara mahal vermeyecek kadar doğru olduğu için alışılagelmiş eski yöntemlerden daha verimli olacaktır. Ancak sizi aldattığını düşündüğünüz eşinizle dürüst olmak ve endişelerinizi dile getirerek ilişkinizin yönünü çizmek yine de en gerçekçi çözüm olacaktır.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Aldatan nasıl yakalanır?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.2° / 12.1°

İl başkanı Azaklı: “Yok Öyle Bir Şey”

CHP’li başkanlardan ortak açıklama: Çay fiyatı en az 25 TL olmalı!

CHP Trabzon’da Rapor hazırlıyor

Türk İş 1 Mayıs’ı Bursa’da Kutlayacak

BBP RİZE’DEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET

Deniz: Yaş Çay Alım Fiyatı 25 TL ile 28 TL Arasında Olmalı

CHP'li Ocaklı: Rize'deki balık çiftlikleri projesi durdurulsun

Nöroşirurji Uzmanı Op.Dr. Kerem Bıkmaz konu ile ilgili bilgiler verdi..

İmamoğlu'ndan Trabzon'da demokrasi uyarısı: "Demokrasiyi rayından çıkaranlar zulüm çektirir!"

Meral Akşener’in koltuğuna 4 aday! Whatsapp mesajı ortaya çıktı

Dava Arkadaşlarından Nurdan Ardal’ ın Mezarına Bayram Ziyareti

Çiftçi: “Yeni Dönemde Yeni Projelerimiz Var”

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mhemt Akif Zerdeci Ramazan Bayramı mesajı yayınladı

Hikmet Ayar’dan Ramazan Bayram mesajı

Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'ye geri mi dönecek mi? Yavuz Ağıralioğlu kendi partisini mi kurdu?

Karal'dan Ramazan Bayramı Mesajı

CHP’Lİ DENİZ : ” BAYRAMLARI BAYRAM GİBİ YAŞAYACAĞIMIZ GÜNLER YAKIN”

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı

PAZAR BELEDİYE BAŞKANI NEŞET ÇAKIR MAZBATASINI ALDI

Yeniden Refah Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak'tan Seçim Teşekkürü