meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

ALİ YERLİKAYA: "TRABZONSPOR FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI SONRASI YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bu akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe futbol karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştı

ALİ YERLİKAYA:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bu akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe futbol karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştır” dedi.

Fenerbahçe-Trabzonspor arasında bu akşam yapılan ve 3-2’lik skorla Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlanan maçın sonunda Trabzonspor taraftarları sahaya girdi. Trabzonspor taraftarları ve Fenerbahçeli futbolcular arasında arbede yaşandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fenerbahçe-Trabzonspor maçında yaşananlara ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya’nın X hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Bu akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe futbol karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştır. Spor, her şeyden önce centilmenliktir. Futbol sahalarında şiddet olaylarının yaşanması asla kabul edilemez. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.”


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi