meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Altın Makas Kuaförü, SMA Tip-1 Hastası Deniz Bebek'e Destek Oluyor

Artvin ilindeki esnaf, SMA Tip-1 hastası 20 aylık Deniz Günay ve ailesine destek olmak için bir araya gelerek duygusal bir dayanışma örneği sergiliyor.

Altın Makas Kuaförü, SMA Tip-1 Hastası Deniz Bebek

Bugüne kadar birçok Artvin esnafı, günlük kazançlarını Deniz Bebek'e ve ailesine bağışlamıştı. Şimdi ise Altın Makas Erkek Kuaförü işletmesi, Deniz Bebek için önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

Altın Makas Erkek Kuaförü'nün sahibi Fehmi Yılmaz, 6 Eylül Çarşamba günü işletmesinin kazandığı tüm geliri Deniz Bebek'e bağışlayacaklarını duyurdu. SMA Tip-1 hastası Deniz Günay için başlatılan valilik onaylı yardım kampanyasına destek olmak amacıyla günlük kazancını bağışlama kararı alan Yılmaz, Artvin halkının Deniz Bebek için bir araya geldiğini vurguladı.

Yılmaz, "Biz Artvinliler olarak Deniz Bebek'e sahip çıkalım diye düşündük. Diğer esnaf arkadaşlarımızın da aynı duyarlılığı göstermelerini arzu ediyorum. Türkiye geneli tüm Artvinliler olarak verecekleri destek ile bu işin altından kalkılacağını düşünüyorum. Biz de bankadan daha önceden bağışlarımızı yaptık ama iş arkadaşlarımızla, ailelerimizle görüştüğümüzde böyle bir kampanya düzenleyelim dedim ve sağ olsun müşterilerimiz de ilgi gösteriyor. Müşterilerimiz destek için tutan ücretten daha fazla veriyor" dedi.

Yılmaz, Deniz Bebek'in sağlığına kavuşacağına olan inancını vurgulayarak, "Bugün ne kadar kazanırsak, artık 3 lira, 5 lira, ne kadar olursa olsun aynı şekilde Deniz'in hesabına yatıracağız" şeklinde konuştu.

Artvin'deki bu örnek dayanışma, Deniz Bebek'in tedavisi ve ailesinin ihtiyaçları için umut ışığı olmaya devam ediyor. Artvin esnafı, toplumun birlik ve beraberlik duygusuyla Deniz Bebek'e olan desteğini sürdürüyor.

Umarım bu haber yazısı istediğiniz şekilde olmuştur. Başka bir yardımcı olmam gereken bir şey varsa lütfen bildirin.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor