Altın Tarihi Rekorunu Kırdı: Ons Fiyatı 4.800 Doları Aştı
ABD ile AB arasındaki Grönland anlaşmazlığı ve güvenli liman talebinin etkisiyle altın fiyatları rekor seviyeye ulaştı. Altının onsu 4.888 dolara yükselirken, gram altın ise 6.804 lirayı gördü.
Amerika Birleşik Devletleri ile Avrupa Birliği (AB) arasında Grönland konusunda yaşanan görüş ayrılığı ile birlikte altın fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Altının ons fiyatı ilk kez 4 bin 800 doları aşarak rekor seviyeye ulaştı. ABD Başkanı Donald Trump'ın Grönland'ı hedef almasının yanında güvenli liman talebi ve doların değer kaybetmesiyle yükselişi hızlanan altının ons fiyatı 4 bin 888 dolara kadar çıktı.
İç piyasada da rekor seviyelere tırmanan gram altın fiyatı 6 bin 804 liraya kadar çıktı. İç piyasada çeyrek altın 11 bin 114 liradan, yarım altın 22 bin 259 liradan, tam altın 44 bin 296 liradan işlem görüyor.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Bolu’da Altın Yoğunluğunu Takip Eden Muhabir Darbedildi

İslahiye’de Leylek Göçü Görsel Şölen Oluşturdu
Altın Fiyatlarındaki Düşüş Eskişehir’de Kuyumculara Yoğunluk Getirdi
Diyarbakır’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
Burdur’da İki Genci Bıçaklayan 17 Yaşındaki Şüpheli Tutuklandı
26 Yıl Kesinleşmiş Cezası Olan Şahıs Kayseri’de Yakalandı
Maltepe’de Çatı Yangını: 2 Kişi Tahliye Edildi
Rektör Hacımüftüoğlu Atatürk Üniversitesi Ailesiyle Bayramlaştı
Kapaklı’da Vatandaş Bayrağı Yere Düşünce Hemen Astı
Geleneksel Okçular Samsun’da Şampiyonluk İçin Yarışacak
Pazartesi
9.8 ° / 6.5 °
Salı
13.1 ° / 6.3 °
Çarşamba
9.3 ° / 8 °
