Anne ve oğlunun cesedinin bulunduğu bölgede kayıp çanta ile ayakkabı bulundu, telefona ulaşılamadı
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde kayıp olarak aranan anne ile oğlunun cenazelerinin bulunduğu bölgede yapılan arama çalışmalarında kayıp çanta ile anneye ait ayakkabı bulundu. Annenin kayıp cep telefonuna ise henüz ulaşılamadı.
Edinilen bilgiye göre, Bozkurt ilçesi Merkez Mahallesi Meteoroloji TOKİ Konutları'ndaki evlerinden 2 Kasım günü ayrıldıktan sonra kendilerinden bir daha haber alınamayan anne Huriye Helvacı ile oğlu Osman Helvacı'nın cansız bedenlerine dün Köseali köyü mevkiindeki dere yatağında ulaşıldı.
Çalışmalarını aralıksız sürdüren AFAD, UMKE, JAK ekipleri tarafınsan annenin cesedinin bulunduğu yere yaklaşık 200 metre uzaklıkta çantası ile 100 metre uzaklıkta ayakkabısı bulundu. Ayrıca annenin kayıp olan cep telefonuna ise henüz ulaşılamadı. Arama çalışmalarına öğleden sonrada devam edilmesi bekleniyor.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
BŞEÜ’de Şeyh Edebali Anısına ‘1001 Hatim Duası’

Mersin’de Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti
Bilecikli Yüzücü Ali Çınar Bilgin Milli Takım Seçmelerine Katılacak
Bilecik Söğüt’te Ramazan Öncesi Pastane Denetimi
Kepez Kitap Fuarı 27 Mart’ta Başlıyor
Süphan Dağı Zirvesinde Nadir Bulut Manzarası
Bilecik’te Aranan Şahıs Yakalandı: 3 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunuyordu
Bilecik’te Narkotik Operasyonu: 2 Gözaltı
Başkan Tekin’den Sağlık Çalışanlarına Vefa Ziyareti
Malatya Geçici Çarşıda Bayram Öncesi Sakinlik
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °
Cuma
11.3 ° / 6.4 °

