meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Araklı Belediyesi Sahili Güzelleştirme Çalışmalarına Devam Ediyor, LED Aydınlatma Direkleri Montajı Tamamlanıyor

Belediye Başkan Vekili Ekrem Reis, çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Araklı Belediyesi Sahili Güzelleştirme Çalışmalarına Devam Ediyor, LED Aydınlatma Direkleri Montajı Tamamlanıyor

Araklı Belediyesi, sahil bölgesinde gerçekleştirdiği güzelleştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak LED aydınlatma direklerinin montajı için başlatılan çalışmalar tamamlanmak üzere. Belediye Başkan Vekili Ekrem Reis, sahil projesinin ilerleyişini görmek ve bilgi almak amacıyla çalışma alanını yerinde inceledi.

Araklı Belediyesi'nin sahil bölgesini daha estetik ve güvenli hale getirmek adına başlattığı çalışmalar kapsamında LED aydınlatma direkleri montajı gerçekleştiriliyor. Modern tasarımları ve enerji verimliliği sağlayan LED ışıklandırma sistemleri, sahilin gece görüntüsünü güzelleştirecek ve vatandaşların güvenli bir şekilde kullanımını sağlayacak.

Belediye Başkan Vekili Ekrem Reis, projenin ilerleyişini yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sahil bölgesinde yapılan güzelleştirme çalışmalarının önemine vurgu yapan Reis, vatandaşların keyifli ve güvenli bir şekilde sahili kullanabilmesi için gerekli düzenlemelerin yapıldığını ifade etti.

Reis, LED aydınlatma direklerinin montajının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, modern ve çevre dostu aydınlatma sistemlerinin sahilin görünümüne katkı sağlayacağını dile getirdi. Ayrıca, enerji verimliliği sayesinde belediyenin tasarruf sağlayacağını ve çevreye duyarlılık ilkesiyle hareket ettiklerini vurguladı.

Araklı Belediyesi'nin sahil güzelleştirme çalışmaları, şehrin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Yapılan düzenlemelerle birlikte sahil, vatandaşların dinlenme ve eğlence ihtiyaçlarını karşılayacak modern bir mekan haline dönüşecek. LED aydınlatma direklerinin montajının tamamlanmasıyla birlikte sahil, geceleri de görsel olarak çarpıcı bir atmosfere kavuşacak.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor