Araklı’da Taşkın Riskini Azaltacak Proje Sürüyor
Trabzon’un Araklı ilçesinde Devlet Su İşleri tarafından yürütülen taşkın kontrol inşaatı çalışmaları devam ediyor. Projenin tamamlanmasıyla su baskınlarının önlenmesi ve can ile mal güvenliğinin artırılması hedefleniyor.
Trabzon’un Araklı ilçesinde taşkın risklerini azaltmayı amaçlayan önemli bir yatırım devam ediyor. Araklı İlçesi Sanayi Sitesi mevkiinde yürütülen taşkın kontrol inşaatı sayesinde, yoğun yağış dönemlerinde su baskınlarının önüne geçilmesi planlanıyor.
Yetkililer, projenin tamamlanmasıyla ilçede taşkın kaynaklı risklerin önemli ölçüde azalacağını ve hem can hem de mal güvenliğinin güçleneceğini belirtti. DSİ 22. Bölge Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda devam ettiği vurgulandı.
Bölge halkının güvenliği ve altyapının korunması adına benzer projelerin kararlılıkla devam edeceği ifade edildi.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
"Tatvan’da 2. Uluslararası Gastronomi Yarışması Renkli Görüntülerle Gerçekleşti"

"Şehit Yakınları ve Gaziler, Manisa Lisesi Öğrencileriyle Buluştu"
Fırat Üniversitesi’nde Nevruz Coşkusu: Baharın Müjdecisi Ateşle Kutlandı
CHP’li Ocaklı, Çayeli Bakır’ın Çevre ve Vatandaşlara Verdiği Zararı Meclis Gündemine Taşıdı
Isparta’da Mermer Fabrikasında İş Kazası: 1 Ölü
MESOB Başkanı Keskin: "Vatandaşın En Büyük Yükü Trafik Cezaları"
Karabüklü Öğrenciler MSÜ Sınavında Türkiye Genelinde Büyük Başarı Gösterdi
Muhsin Yazıcıoğlu, Vefatının 17. Yılında Nazilli’de Anıldı
BBP Lideri Destici: "Muhsin Yazıcıoğlu Sadece Genel Başkanımız Değil, Dava Arkadaşımızdır"
Karabük ve Eskipazar’da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
