meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Ardeşen Belediyesi Ekipleri, Çayeli'nde Sel ve Heyelan Temizleme Çalışmalarına Destek Oluyor

Ardeşen Belediyesi ekipleri, bölgede etkili olan sağanak yağış sonrasında meydana gelen sel ve heyelan felaketinin ardından Çayeli ilçesinde yardım elini uzattı.

Ardeşen Belediyesi Ekipleri, Çayeli

Ardeşen Belediyesi ekipleri, bölgede etkili olan sağanak yağış sonrasında meydana gelen sel ve heyelan felaketinin ardından Çayeli ilçesinde yardım elini uzattı. Ekipler, sel ve heyelanın neden olduğu olumsuz etkileri en aza indirmek ve ulaşımı sağlamak amacıyla köy yollarında başlattıkları heyelan temizleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sağanak yağışların yol açtığı sel ve heyelan felaketi, Çayeli genelinde birçok köy yolunun kapanmasına neden olmuştu. Bu durum, bölgedeki vatandaşların günlük yaşamlarını olumsuz etkilerken, ulaşımın sağlanamaması da büyük bir sorun haline gelmişti. Ardeşen Belediyesi ekipleri, bu zorlu süreçte Çayeli halkının yanında olmak ve yaşanan sıkıntılara çözüm sunabilmek adına harekete geçti.

Heyelan temizleme çalışmaları kapsamında Ardeşen Belediyesi'ne ait iş makineleri ve ekipler, kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için seferber oldu. Yapılan özverili çalışmalar sonucunda bazı yolların yeniden ulaşıma açıldığı bildirildi. Ekipler, olası yeni heyelan risklerine karşı da sürekli olarak izleme ve önlem alma çabası içerisinde bulunuyor.

Ardeşen Belediye Başkanı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çayeli ilçemizde yaşanan sel ve heyelan felaketi sonrasında hemşerilerimizin yanında olmak, onların yaşadığı sıkıntıları paylaşmak bizim en temel görevimiz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışarak yolları açmaya ve bölgemizi eski güzel günlerine kavuşturmaya gayret ediyor." şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : OSMAN KAPTAN
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi