meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

ARHAVİ BELEDİYESİ YOL BETONLAMAYA DEVAM EDİYOR

Arhavi Belediyesi Yukarı Hacılar Mahallesinde Yol Betonlama Çalışmasını Tamamladı.

ARHAVİ BELEDİYESİ YOL BETONLAMAYA DEVAM EDİYOR

Arhavi Belediyesi alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçemiz Yukarı Hacılar mahallesinde Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen yol betonlama çalışmaları tamamlandı.
Yukarı Hacılar Mahallesi Zorali mevkiinde, yol güzergâhındaki olumsuzlukların giderilmesi ve daha güvenli bir ulaşımın sağlanması için Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatlarıyla başlatılan yol betonlama çalışmaları tamamlandı.
Güvenli ve konforlu hale getirilen mahalle yolu halkımızın hizmetine sunulurken Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu güzergâhın mahalle sakinleri ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ülkemizde Sağlıklı yaşamanın bir parçası olarak, “ dünya yürüyüş günü” Kapsamında Hopa İlçe merkezinde Yürüyüş gerçekleştirildi.
Yürüyüş alışkanlığının sağlığımıza yaptığı olumlu etkiye dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla, “Sağlıklı Yaşayan Türkiye” ve “Kalbini Dinle, Kalbini Anla” sloganıyla ile Hopa Kaymakamı Abdullah Arslantürk, ilçe protokolü, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımları ile Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü gerçekleştirildi


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor