meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Arhavi’de Atatürk’ü Anma Programı: Saygı ve Minnetle Anıldı

Arhavi ilçesinde, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü, düzenlenen bir programla anıldı.

Arhavi’de Atatürk’ü Anma Programı: Saygı ve Minnetle Anıldı

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Atatürk anıtı önünde yapılan çelenk sunumlarıyla başladı. İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri, Atatürk anıtına saygıyla sunuldu. Siren eşliğinde yapılan iki dakikalık saygı duruşu, ardından İstiklal Marşı'nın okunması ve Türk bayrağının yarıya indirilmesiyle devam etti.

Törenin ardından, Nermin Çarmıklı Halk Kütüphanesi’nde "Atatürk Kitapları ve Atatürk Fotoğrafları Sergisi" ziyaret edildi. Katılımcılar, Atatürk'ün yaşamına ve eserlerine dair bilgilerle dolu bir sergiyle buluştu.

Daha sonra, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nda düzenlenen anma programına geçildi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmaların yanı sıra, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından gerçekleştirilen oratoryo gösterileri, şiir ve koro dinletileri büyük ilgi gördü. Yarışmalarda derece alan öğrencilere ödüller verilmesinin ardından program sona erdi.

Arhavi halkı, Mustafa Kemal Atatürk'ü anma gününde bir araya gelerek, Cumhuriyetimizin kurucusuna olan saygı ve minnetlerini bir kez daha dile getirdi. Atatürk'ün ilkeleri ve mirası, bu tür etkinliklerle gelecek nesillere aktarılmaya devam ediyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Akçaabat'ta 2024 Yaz Kur'an Kursları Başladı: Çocuklar İçin İslami Eğitim Fırsatı

2

Trabzon'da Fındık Üretimi İçin Önemli Adım: 2024 Rekolte Çalışmaları Başladı

3

Atatürk Üniversitesi Heyeti, Irak'a Akademik Ziyaret Gerçekleştirdi

4

Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri, TEKNOFEST 2024'te Atatürk Üniversitesi'ni Gururlandırdı

5

Atatürk Üniversitesi'nden Binlerce Öğrenci, Yeni Hayatlarına Diplomalarıyla Başladı