meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Arhavi’de Çocuklar Futbol Şenliği’nde Buluştu

12. Arhavi Grassroots Futbol Şenliği Coşkuyla Gerçekleşti

Arhavi’de Çocuklar Futbol Şenliği’nde Buluştu

Arhavi İlçe Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen ve Arhavi Belediyesi’nin sponsorluğunu üstlendiği 12. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 9. etabı, Arhavi İlçe Stadı'nda gerçekleştirildi.

Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından, çocukların mutlu olması ve eğlenmesi amacıyla düzenlenen futbol müsabakaları gerçekleştirildi. Bu etkinlik, çocukların baskı altında hissetmeden özgürce futbol oynayabilmelerine ve kendi yeteneklerini sergilemelerine fırsat sunmayı hedefledi.

Şenliğe, Arhavi Kaymakamı Sayın Burak Çimşir, Belediye Başkanı Turgay Ataselim, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hayati Güneri, İlçe Müdürü Tanju Özkara ve ilçe protokolü katıldı. Ayrıca, İstanbul Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turgay Biçer, spor yazarı ve öğretim üyesi Bülent Tuncay, spor spikeri Melih Gümüşbıçak, öğrenciler ve veliler de etkinlikte hazır bulundu.

Arhavi İlçe Stadı, bu önemli etkinlikte çocukların ve gençlerin futbol sevgisini ve yeteneklerini sergilediği bir alan oldu. Etkinlik boyunca çocukların neşesi ve coşkusu görülmeye değerdi. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Ormanda kaybolan yaşlı adam için gece operasyonu

2

Aziziye Belediyesi Denetim Çalışmalarını Sürdürüyor: Kaldırım İşgallerine Karşı Esnaf İle İstişare Edildi

3

Fındık Fiyatları Güncellemesi: Karadeniz'de Değişkenlik Devam Ediyor

4

3 Temmuz gram altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu, kaç TL?

5

Trabzon'da Elektrikli Otobüs Devrimi: Vatandaşlardan Tam Not