Arhavi’de Doğalgaz İçin Geri Sayım Sona Erdi

Arhavi’de uzun süredir merakla beklenen doğalgaz sürecinde artık sona gelindi.

KARADENİZ 14.11.2025 10:31:00 0
Arhavi’de Doğalgaz İçin Geri Sayım Sona Erdi

İlçe Kaymakamı Burak Çimşir ve Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, doğalgazın resmen hizmete başlaması öncesinde dağıtım tesisinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Çimşir ve Başkan Ataselim, doğal gaz dağıtım tesisindeki son hazırlıkları yerinde görerek yetkililerden bilgi aldı. Yapılan değerlendirmelerde tesisin tüm birimleriyle hizmet vermeye hazır olduğu ifade edildi.

Belediye Başkanı Turgay Ataselim, doğalgazın Arhavi için önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:
“Arhavi artık doğalgaz konforuna kavuşuyor. Vatandaşlarımızın daha temiz, ekonomik ve çevreci bir enerjiye ulaşabilmesi için büyük bir gayretle çalıştık. Artık ilçemizde ilk doğal gazı yakacağız. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

Yarın itibarıyla Arhavi’de doğalgaz kullanımının resmen başlayacağı bildirildi. Doğalgazın devreye girmesiyle ilçenin modernleşme sürecine önemli bir ivme kazandırması bekleniyor.

Arhavi Belediyesi Basın Servisi

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Arhavi’ Doğalgaz Sayım
Cuma 14.5 ° / 9.8 °
Cumartesi 17.4 ° / 10.9 °
Pazar 14.4 ° / 8.3 °