meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Arhavi'de Kıyıcık Tüneli Çıkışında Minibüs Kaza Yaptı: Maddi Hasar Meydana Geldi

Arhavi ilçesinde, Kıyıcık tüneli çıkışında meydana gelen trafik kazasında bir minibüs, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Neyse ki, olayda can kaybı yaşanmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Arhavi

Kaza,  tarihinde Arhavi Kıyıcık Mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ismi belirlenemeyen bir minibüs sürücüsü, Kıyıcık tüneli çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs, yolun ortasındaki refüje çarparak durabildi.

Olay yerine hemen çağrılan sağlık ekipleri, kazada herhangi bir yaralanan olmadığını belirledi. Sürücü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Yapılan ön incelemede, kazanın sürücünün dikkatsizlik veya hava koşulları nedeniyle olabileceği üzerinde duruldu. Kaza nedeniyle trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Minibüsün çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından, yol tekrar normal trafiğe açıldı. Yetkililer, sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

 

 


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor