bonus veren siteler meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri https://www.elncgr.org

Arhavi'de Mençuna Cup Tenis Şampiyonası Start Aldı

Mençuna Cup 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası Başladı

Arhavi

50. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri arasında yer alan Mençuna Cup 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası, açılış karşılaşmalarıyla start aldı. Sahil spor kompleksi tenis kortlarında düzenlenen turnuvanın açılışına Belediye Başkanı Turgay Ataselim, belediye eski başkanı Coşkun Hekimoğlu, belediye meclis üyesi Recai Özdemir, Türkiye Tenis Federasyonu yetkilileri, sporcular, sporcu aileleri ve sporseverler katıldı.

Açılış seremonisinin ardından başlama vuruşu yapılarak turnuvanın resmi olarak başladığı ilan edildi. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 70 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, Artvin bölgesinden ise 5 sporcu yer alıyor.

Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, turnuva hakkında yaptığı konuşmada, “Arhavi Festivali bünyesine dahil ettiğimiz Mençuna Cup 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası ile ülkemizin birçok ilinden genç sporcu kardeşlerimizi ilçemizde ağırlıyoruz. Tüm sporcu kardeşlerime başarılı bir turnuva geçirmelerini diliyorum. İlçe olarak tenis dalında gerekli altyapıya sahibiz. Bu tür organizasyonların ilçemizde daha fazla yapılması için gayret göstereceğiz” dedi.

Bu yıl 50. kez düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, Mençuna Cup gibi önemli sportif etkinliklerle zenginleşirken, Arhavi ilçesi sporseverler için bir buluşma noktası olmayı sürdürüyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Oyuncular İçin Etkili Fiziksel Egzersizler

2

Türkiye'deki Toplumsal Hareketlerin Etkisi

3

Apple vs Samsung: Hangi Akıllı Telefon Markası Size Uygun? Karşılaştırma ve Farklar

4

Sağlıklı Beslenme İçin Önemli İpuçları

5

TRSM Hastalarının Hazırladığı “Tuvaldeki Düşler” Sergisi Açıldı