Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, Trabzon Tanıtım Günleri'nin Açılışına Katıldı

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, Trabzon Tanıtım Günleri'nin Açılışına Katıldı

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, Trabzon Tanıtım Günleri

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, Ankara'da Altındağ Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri'nin açılışına katıldı.
Bilgin, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Trabzon'un zengin tarihi ve kültürüyle, doğal güzellikleriyle öne çıkan bir şehir olduğunu söyledi. Arsin'in de Trabzon'un en güzel ilçelerinden biri olduğunu belirten Bilgin, ilçenin turizm potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu vurguladı.

Bilgin, Trabzon Tanıtım Günleri'nin Arsin'in tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, "Bu fuarda Arsin'imizin yöresel ürünlerini, el sanatlarını ve turizm imkanlarını tanıtıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi 25-28 Nisan tarihleri arasında Arsin Belediyesi standımıza bekliyoruz" dedi.

Arsin Belediyesi Standı Ziyaretçileri Bekliyor

Arsin Belediyesi standında, ilçenin yöresel ürünlerinden olan fındık, bal, pekmez, tereyağı gibi ürünler satışa sunuluyor. Ayrıca, el sanatları ürünlerinin yanı sıra Arsin'in turistik mekanlarını anlatan broşürler de standda yer alıyor.

Trabzon Tanıtım Günleri'ne katılan vatandaşlar, Arsin Belediyesi standını ziyaret ederek ilçenin yöresel ürünlerini alabiliyor ve Arsin'in turistik mekanları hakkında bilgi edinebiliyorlar.


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

ÖZEL GENÇLER MUTFAĞA GİRDİ,EN ÖZEL PİZZAYI PİŞİRDİ

2

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal: "Vakfıkebirlilerin Parasını Hizmet İçin Kullanacağız"

3

Gençlik Haftası'nda Masa Tenisi Heyecanı Artvin'de Yaşandı

4

Erzurum'da Kitap Tutkunları Recep Tayyip Erdoğan Fuar ve Kongre Merkezi'nde Buluştu

5

Oltu'da Gençlik Haftası Coşkusu: Bisiklet Turuyla Sağlıklı Yaşamın İzleri