meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Arsin Belediyesi Ahşap Atölyesi, Estetik ve Fonksiyonel Projelerle Değer Katmaya Devam Ediyor

Trabzon'un Arsin ilçesinde faaliyet gösteren Arsin Belediyesi'nin Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ahşap Atölyesi, ilçeye estetik ve fonksiyonel dokunuşlarını sürdürerek yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor.

Arsin Belediyesi Ahşap Atölyesi, Estetik ve Fonksiyonel Projelerle Değer Katmaya Devam Ediyor

Atölye, son projeleri kapsamında 57 adet açık-kapalı piknik masası, 14 adet kamelya, 80 adet oturma bankı ve 11 adet kedi yuvası üreterek, bu ürünleri Arsin'in çeşitli noktalarına kurarak vatandaşların kullanımına sunmuştur. Projeler, özellikle camiiler, Kur'an kursları, okullar, mahalleler, sahil ve ilçenin belirli başlı noktalarında yaşam alanlarını zenginleştirerek Arsin halkının beğenisini kazanmıştır.

Arsin Belediye Başkanı [Başkan Adı], projelerin ilgi ve takdir toplamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ahşap Atölyemiz, Arsin'imizin çeşitli bölgelerine estetik ve kullanışlı ürünlerle değer katıyor. Bu projeler, sadece şehrimizi güzelleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda vatandaşlarımızın sosyal alanlarda daha keyifli vakit geçirmelerine olanak tanıyor. Ekip arkadaşlarıma bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor ve yeni projelerde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Arsin Belediyesi, halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen sürdürülebilir projeleri ile ilçeye değer katmaya devam ediyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı