meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Arsin Belediyesi Erişilebilir Asansörünün İlk Kullanıcısı Abdurrahman Kefelioğlu Oldu

Arsin Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla yaptırdığı erişilebilir asansörünün ilk kullanıcısı Abdurrahman Kefelioğlu oldu.

Arsin Belediyesi Erişilebilir Asansörünün İlk Kullanıcısı Abdurrahman Kefelioğlu Oldu

Arsin Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla yaptırdığı erişilebilir asansörün kullanım kartlarını dağıtmaya başladı. Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, asansör kartını talep eden ilk engelli vatandaş olan Abdurrahman Kefelioğlu'na asansör kartını takdim etti.

Başkan Gürsoy, asansör kartını Abdurrahman Kefelioğlu'na takdim ederken yaptığı konuşmada, "Arsin Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Yaptırdığımız erişilebilir asansör ile engelli vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Asansör kartımızı talep eden ilk engelli vatandaşımız olan Abdurrahman Kefelioğlu'na asansör kartını takdim etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Abdurrahman Kefelioğlu'na hayırlı olsun" dedi.

Abdurrahman Kefelioğlu ise, "Arsin Belediyesi'nin yaptırdığı erişilebilir asansör, engelli vatandaşlarımız için büyük bir nimet. Bu asansör sayesinde artık evimden dışarıya çıkmak ve günlük ihtiyaçlarımı gidermek çok daha kolay olacak. Arsin Belediyesi'ne bu güzel hizmet için teşekkür ediyorum" dedi.

Arsin Belediyesi Erişilebilir Asansörünün kullanım kartı, belediye binasında bulunan Tahsilat ve Tahakkuk biriminden temin edilebiliyor. Ayrıca, asansör yanında bulunan marketlerden ve fırından tek kullanımlık olarak da yararlanılabiliyor.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

2

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

3

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar

5

Unutulmaz Bir Karanlık Gün: Madımak Katliamı