meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Arsin Belediyesi, Yalı Mahalle'sinde Çalışmalarını Sürdürüyor

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, beraberinde belediye yetkilileri ile birlikte Yalı Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Arsin Belediyesi, Yalı Mahalle

Gürsoy, ilk olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttükleri Arsin Sentetik Cim Saha'daki tribün ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte sahanın daha kullanışlı ve modern bir hale geleceğini belirten Gürsoy, antrenman yapan çocuklarla da bir araya gelerek sohbet etti.

Daha sonra Yalı Mahallesi'ndeki doğalgaz hattı çalışmalarını inceleyen Gürsoy, uzun gayret ve çabalar sonucu bu sorunun çözüme kavuşturulduğunu söyledi. Ayrıca, hava koşullarından dolayı çamur olan yolların temizleme ve onarım çalışmalarını da yerinde takip eden Gürsoy, ekip arkadaşlarına kolaylıklar diledi.

Son olarak, Yalı Mahallesi'nde devam eden yağmur suyu hattı çalışmalarını inceleyen Gürsoy, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahallenin yağmur suyu sorununun da çözüleceğini belirtti.

Gürsoy, yaptığı açıklamada, "Arsin'imiz için çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Yalı Mahallemiz için de önemli çalışmalar yürütüyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte mahallemiz daha modern ve yaşanılabilir bir hale gelecek" dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor