Arsin Belediyesi’nden DSİ’ye Ziyaret: Heyelan Çalışmaları Masaya Yatırıldı
Heyelandan zarar gören duvar, menfez, köprü ve dere yataklarının onarım çalışmaları detaylı bir şekilde ele alındı.
Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin ve Başkan Yardımcısı Alptekin Şengül, Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi’yi makamında ziyaret etti. Görüşmede, hemşehrimiz ve Bölge Müdür Yardımcısı Alper Bayraktar da yer aldı.
Ziyarette, heyelandan zarar gören duvar, menfez, köprü ve dere yataklarının onarım çalışmaları detaylı bir şekilde ele alındı. Başkan Bilgin ve beraberindeki heyet, yürütülen süreç hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunarak bölgedeki sorunların çözümü için verimli görüşmeler gerçekleştirdi.
Arsin Belediyesi, DSİ ile koordineli olarak çalışmaya devam edeceklerini belirterek, vatandaşların güvenliği ve yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini vurguladı.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler:
Arsin
Belediyesi’
’
Ziyaret:
Heyelan
Çalışmaları
Masaya
Yatırıldı
Fenerbahçe'de yeni başkan belli oldu

'Ressam ve Şair Tevfik Fikret' sergisi kapılarını açtı
Beşiktaş, 28 Haziran'da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak
Kadir İlkkılıç Doç. Dr. Oldu
İYİ Parti Derepazarı İlçe Başkanı Denizeri’den Yüksek Far Tepkisi: “Trafik Güvenliği Tehlike Altında”
Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun: “Çay Üreticisi Açıklanan Fiyatın Altında Satış Yapmak Zorunda Kalıyor”
Çay Bahçesinde Sürpriz Misafir: Karaca Hasat Mesaisine Ortak Oldu
ORTAHİSAR'DA 47 ÇİFT EVLİLİK İÇİN O TARİHİ SEÇTİ
Çaykur Rizespor’un Kalecisi Yahia Fofana Fransa Maçında Devleşti
Mehmet Karaosman: “Rize’de Yöresel ve Nitelikli Komedi Oyunları Büyük İlgi Görüyor”
Pazar
21.9 ° / 14.4 °
Pazartesi
21.6 ° / 14.7 °
Salı
21.6 ° / 14.5 °
