meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Arsin Belediyesi'nden Kadın Yaşam Merkezi müjdesi

Arsin Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların sosyal ve kültürel yaşamlarını zenginleştirmek amacıyla Kadın Yaşam Merkezi kurmak için kolları sıvadı.

Arsin Belediyesi

Arsin Belediyesi'nden Kadın Yaşam Merkezi müjdesi

Arsin Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların sosyal ve kültürel yaşamlarını zenginleştirmek amacıyla Kadın Yaşam Merkezi kurmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda, Yeşilyalı Eski Aile Sağlık Merkezi'nin belediyeye devri için girişimlerde bulunuldu.

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta'yı ziyaret ederek, Yeşilyalı Eski Aile Sağlık Merkezi'nin belediyeye devrine ilişkin protokolü imzaladı.

Başkan Gürsoy, ziyarette yaptığı açıklamada, Kadın Yaşam Merkezi'nin ilçede yaşayan kadınlar için önemli bir sosyal alan olacağını söyledi.

Gürsoy, "Kadın Yaşam Merkezi'nde kadınlara yönelik eğitimler, kurslar, sosyal etkinlikler ve kültürel faaliyetler düzenlenecek. Kadınlarımız, bu merkezde sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştirebilecekler" dedi. İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta da, Yeşilyalı Eski Aile Sağlık Merkezi'nin belediyeye devrine ilişkin protokolün hayırlı olmasını diledi.

Usta, "Bu protokol ile ilçemizde yaşayan kadınlar için önemli bir sosyal alan oluşturulacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, protokolün imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, Kadın Yaşam Merkezi'nin kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.

Gürsoy, "Kadınlarımız için çok güzel bir merkez olacak. Bu merkezde kadınlar, kendilerini geliştirebilecekler ve sosyalleşebilecekler" dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor