meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Arsin Belediyesi'nden Yerli ve Milli Ata Tohumu Ekim Etkinliği

Arsin Belediyesi Yerli ve Milli Ata Tohumu Ekim Etkinliği Düzenledi

Arsin Belediyesi

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, Tarım ve Orman Gönüllüleri ile bir araya gelerek yerli ve milli Ata Tohumu'nun ekimini gerçekleştirdi. Bu anlamlı etkinlik, geleneksel tarım mirasımızı geleceğe aktarmayı hedefleyen önemli bir adım olarak dikkat çekti.

Etkinlikte, Tarım ve Orman Gönüllüleri Dernek Başkanı İsmail Efe Öksü'nün öncülüğünde gerçekleştirilen Ata Tohumu ekimi, geçmişten günümüze uzanan tarım çalışmalarının değerli bir parçası olarak vurgulandı. Başkan Bilgin, bu tür faaliyetlerin yerel tarımın gelişimi ve sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, Dernek Başkanı İsmail Efe Öksü'yü tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Arsin Belediyesi, tarım adına üretim yapmaya ve farkındalık yaratmaya yönelik tüm çalışmalara destek olmayı sürdüreceğini ifade etti. Başkan Bilgin, "Hizmetlerimiz ve faaliyetlerimiz ile tarımda yenilikçi ve sürdürülebilir adımlar atmaya devam ediyoruz. Tarım ve Orman gönüllüleri ile birlikte, yerli ve milli değerlerimizi koruma ve geliştirme yolunda önemli projelere imza atıyoruz" dedi.

Bu etkinlik, Arsin Belediyesi'nin tarım sektörüne olan bağlılığını ve yerel üretimi teşvik etme konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Tarım ve Orman Gönüllüleri'nin özverili çalışmaları sayesinde, yerli ve milli Ata Tohumu'muzun geleceğe taşınması sağlanacak ve gelecek nesillere aktarılacaktır.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Taner Ekmekçi'den Sosyal Medya Günü Mesajı: Toplumsal Değişim için Pozitif Kullanım Çağrısı

2

Erzurum'da DeneYap Teknoloji Atölyeleri: Gençlerin Teknoloji Yetenekleri Sınanacak

3

Emir Saltuk Kümbeti ve Üç Kümbetler: Erzurum'un Tarihî Değerlerine Yeni Bir Bakış

4

Bayburt'ta Yeni Turizm Cazibesi: Aslandağı'nda Açılan Ekoturizm Tesisi İlk Bakışta

5

Akçaabat'ta Hami Mandıralı Rüzgarı Esti