meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Arsin'de kar yağışı nedeniyle kapanan yollar açılmaya başlandı

Arsin Belediyesi, kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, ilçe merkezi ve yukarı kesimlerde bulunan mahallelerde yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Arsin

Belediyeden yapılan açıklamada, "Kar yağışı nedeniyle kapanan yollarımızı açma çalışmalarımıza hız kesmeden tüm ekip arkadaşlarımız ile devam ediyoruz. Hastası olan ve yolda kalmış vatandaşlarımız öncelikli ana yollarımız da gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız kapsamında; Nuroğlu, Şenkaya ve Cudibey mahallelerimizin ana ve yan yolları tamamen açıldı. Fındıklı mahallemizde yol açma çalışmalarımız devam ediyor, bu mahallemizdeki çalışmalarımız bitince sırasıyla Yeşilköy ve Örnek mahallemizin yol açma çalışması başlayacak. Kuzguncuk ve Yolüstü mahallelerimizin ana yolları açıldı. Oguz ve Gölgelik mahallemizde greyder ile yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Çubuklu mahallemizde yol açma çalışmalarını tamamlayan makinemiz Çiçekli mahallemizde çalışmalarına devam ediyor. Başdurak mahallemizdeki yol açma çalışmalarımızı tamamladıktan sonra sırasıyla Yolaç, Üçpınar ve İşhan mahallelerimizin yolları açılacak. Ekip arkadaşlarımız ilçe merkezinden yukarı kesimlere doğru yollarımızı aça aça ilerliyor. Sabrınız ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, çalışmaların aralıksız devam edeceği ve tüm yolların açılması için ekiplerin gece gündüz çalışacağı bildirildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

2

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

3

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar

5

Unutulmaz Bir Karanlık Gün: Madımak Katliamı