Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, KCT 1461 Trabzon FK’yı ziyaret ederek Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ile bir araya geldi. Ziyaret, Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri’nde gerçekleşti.
Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Suat Hekimoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette, Başkan Hacıosmanoğlu antrenmanı izledi, teknik heyet ve futbolcularla sohbet etti. Yeni sezon öncesi takımımıza başarı dileklerinde bulundu.
Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, Hacıosmanoğlu ve oğlu Eren Hacıosmanoğlu’na üzerinde isimleri yazılı 61 numaralı formayı hediye etti. Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Suat Hekimoğlu ise Hacıosmanoğlu’na şilt takdim etti.
Celil Hekimoğlu, ziyaret için teşekkür ederek, “Sayın Hacıosmanoğlu ile Türk futbolu ve alt ligler hakkında kapsamlı görüş alışverişinde bulunduk” dedi.