meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Serdar Şan: Çamurlu Mahalle, Kışın Çamurdan Kurtarıldı

Belediye Başkanı Serdar Şan, kış aylarında vatandaşları çamurun pençesinden kurtarmak amacıyla yürütülen kumlama çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Serdar Şan: Çamurlu Mahalle, Kışın Çamurdan Kurtarıldı

Çamurlu Mahalle'nin arazi yolu, konutlar ve mahalle içi alanlarda gerçekleştirilen çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Şan, mahalle sakinlerine daha temiz ve ulaşılabilir bir çevre sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Başkan Şan, yapılan kumlama çalışmalarının ardından mahallenin arazi yollarının, konutların ve mahalle içi alanların çamursuz ve düzenli bir hal aldığını ifade etti. Bu çalışmaların mahalle sakinlerinin günlük yaşantısını olumlu yönde etkileyeceğini söyleyen Şan, "Vatandaşlarımızın kışın çamurla mücadele etmemesi adına yoğun bir çaba harcadık. Şimdi, daha temiz, daha güvenli ve daha düzenli bir mahallede yaşamanın keyfini çıkarabilirler. Yaptığımız çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Çamurlu Mahalle sakinleri de yapılan kumlama çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, mahallelerinin artık daha kolay ulaşılabilir hale geldiğini ve çamurdan kurtulmanın sevincini yaşadıklarını belirttiler.

Başkan Serdar Şan, belediye olarak mahallelerdeki yaşam standartlarını yükseltmek adına benzer çalışmaların devam edeceğini ve vatandaşların taleplerini ön planda tutacaklarını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Arsin Belediyesi'nden Mahalle Yollarına Yatırım: Yol Onarım ve Asfalt Yama Hız Kesmeden Sürüyor

2

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Şavşat'ta Toplandı: Gelecek Projeler Değerlendirildi

3

Kafkasör Arena'da Türkiye - Hollanda Maçı Büyük Coşkuyla İzlenecek

4

Arhavi Festivali'nde Geri Sayım: Eğlence ve Sanat Bir Arada

5

Arhavi Belediyesi Envanterine Yeni Çöp Kamyonu Kazandırıldı