meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

FARKLILIKLARI KUCAKLAYAN HİKAYE: DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NDE MESAJ VAR

Dünya Engelliler Günü kapsamında Horasan Belediye Başkanı Daştan BİNGÖL, sevginin her engeli aşabileceğine vurgu yaparak, hayatı paylaşmanın bir engeli olmadığını belirtti.

FARKLILIKLARI KUCAKLAYAN HİKAYE: DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Mesajında, kardeşlik duygularını ön plana çıkaran Başkan BİNGÖL, farklılıkların kucaklanarak engelsiz bir geleceğe doğru adım atılması çağrısında bulundu.

Sevgi dolu bir dile sahip olan Başkan BİNGÖL, "Sevgi her engeli aşar, hayatı paylaşmak için engel yok!" ifadeleriyle, toplumun bir arada olma gücüne vurgu yaptı. Farklılıkların zenginlik olduğunu belirten Başkan, bu zenginliği kucaklayarak engelsiz bir toplumun inşasının önemine dikkat çekti.

Horasan Belediye Başkanı, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyoruz. Farklılıklarımızı kucaklayarak, engelsiz yarınlara adım atacağız." Başkan BİNGÖL, toplumun her bireyinin birbirine destek olması ve dayanışma içinde olması gerektiğini vurgulayarak, engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak adına ortak çabaların önemini dile getirdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Kandilli Kayak Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu

2

Dijital Materyal Ele Geçirildi: Erzurum'da Terör Operasyonu

3

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombinasını Ziyaret Etti

4

Erzurum'un Gizli Cenneti: Adalı Göl Hakkında Bilmeniz Gerekenler

5

Cerattepe Direnişi: Artvin Halkı Maden Şirketlerine Karşı Mücadelesini Sürdürüyor