meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Vali Cengiz Ünsal, Yusufeli İlçesi'nde Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Yusufeli ilçesinde gerçekleştirdiği program kapsamında Vali Cengiz Ünsal, yeni yerleşim yerine taşınan esnaflar ve vatandaşlar ile buluştu.

Vali Cengiz Ünsal, Yusufeli İlçesi

Vali Ünsal'ın ziyareti, esnafların yeni mekanlarına taşınma süreci ve alışma süreci konusunda fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirildi.

Yusufeli ilçesine taşınan esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Ünsal, onların yaşadıkları deneyimleri dinleyerek, yeni yerleşim yerlerine alışmalarına destek olmayı amaçladı. Esnafların işyerlerine ve evlerine alışma sürecinin önemine vurgu yapan Vali Ünsal, kurum ve kuruluşların bu süreci etkin bir şekilde yönetmek için azami gayret gösterdiğini belirtti.

Yusufeli ilçesindeki ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren yöre esnafı ve vatandaşlar, Vali Ünsal'a teşekkür etti. Vali Ünsal ise ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Yeni yerleşim yerlerindeki işyerlerine ve evlerine alışma süreçleri esnaf ve vatandaşlarımız için çok önemlidir. Yusufeli ilçemizde, bu süreci daha etkin bir şekilde yönetme noktasında, esnaf ve vatandaşlarımız ile iyi bir işbirliği içinde kurum ve kuruluşlarımız azami gayret göstermektedir. Esnaf ve vatandaşlarımızın görüşleri bu süreci daha etkin bir şekilde yönetmemiz için bize ışık tutuyor" dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombinasını Ziyaret Etti

2

Erzurum'un Gizli Cenneti: Adalı Göl Hakkında Bilmeniz Gerekenler

3

Cerattepe Direnişi: Artvin Halkı Maden Şirketlerine Karşı Mücadelesini Sürdürüyor

4

Ormanda kaybolan yaşlı adam için gece operasyonu

5

Aziziye Belediyesi Denetim Çalışmalarını Sürdürüyor: Kaldırım İşgallerine Karşı Esnaf İle İstişare Edildi