meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Vali Ünsal, Artvin-Borçka Karayolu'nda Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, heyelan nedeniyle kapanan Artvin-Borçka Karayolu'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Ünsal, Artvin-Borçka Karayolu

Vali Ünsal, özellikle Sümbüllü Köyü Mevkiinde endüstriyel dağcılar tarafından yürütülen çalışmaları detaylı bir şekilde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Dün gece yaşanan toprak ve kaya kütlelerinin yola düşmesi sonucu Artvin-Borçka Karayolu'nun ulaşıma kapanmasını değerlendiren Vali Ünsal, "Toprak kaymalarının zaman zaman devam etmesi nedeniyle kara yolu tedbir amaçlı olarak tek şeritten araç trafiğine açılmıştır. Alternatif yol olarak Sümbüllü Köyü yolu İl Özel İdaresi ekipleri tarafından hazır hale getirildi ve buradan trafik akışı devam ediyor" dedi.

Vali Ünsal, bölgede çalışmalarını sürdüren endüstriyel dağcı ekiplerinin çıktıkları yamaçta kara yoluna düşme riski bulunan kaya parçalarını levye yardımıyla kontrollü şekilde düşürerek çalışmalarını gerçekleştirdiğini belirtti. Çalışmalar sırasında kara yolunun belli aralıklarla trafiğe kapatıldığını ifade eden Ünsal, "Heyelan sonucunda herhangi bir can ve mal kaybımızın olmaması en büyük tesellimizdir. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini ön planda tutarak, gerekli tedbirleri alan ekiplerimiz, bölgedeki çalışmalarını titizlikle yürütmektedir. Bölgede çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kara yolunu çift şerit olarak araç trafiğine açacağız" şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Kirada yüzde 25 tavan uygulaması sona erdi: İşte yeni dönem tarifesi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım'a tebrik!

3

EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

4

www.bayburtolay.com - Bayburt'un Nabzını Tutan Haber Sitesi

5

Kalkandere HEM geri dönüştürdü, çay torbası oldu