meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Osman Kalyoncu, CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı: "Bu Tür Organizasyonların Destekçisi Olacağız"

Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, katıldığı kar festivalinde yaptığı açıklamada, benzer etkinliklere destek vereceklerini belirtti.

Osman Kalyoncu, CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı:

Kalyoncu, festivalde vatandaşlarla birlikte horon oynayarak etkinliğe katıldı. Bu yıl 2'ncisi düzenlenen kar festivaline yoğun ilginin olduğu belirtilirken, çevre yaylalardan ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların katılımıyla renkli geçti.

Kalyoncu, festivalde bulunan vatandaşlarla bire bir görüşme fırsatı buldu ve 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde destek istedi. Açıklamasında, halkı bir araya getiren, kaynaştıran ve yöresel değerleri arttıracak organizasyonları destekleyeceklerini vurguladı. Kalyoncu, bu tür etkinliklerin bölge turizmi için önemli olduğunu belirterek, festivali organize eden ve katılan herkesi kutladı.

CHP Akçaabat Belediye Başkan adayı, "Bu tür organizasyonların destekçisi olacağız. Halkımızı bir araya getiren, kültürümüzü yaşatan ve turizmi canlandıran etkinlikleri desteklemek, bölgemizin tanıtımına katkı sağlamak önceliklerimiz arasında yer alacak.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Sağlık Bakanı kim olacak. İşte kulislerdeki isimler

2

RTEÜ Tıp Fakültesi öğrencilerinden “Gözlere Şifa” projesine destek

3

Rüzgarlı Tepe dizisi 130. bölüm izle! Kanal 7 Rüzgarlı Tepe dizisi izle yeni bölüm

4

Yaşam Ayavefe'den Kırsal Bölgelerdeki Tarım Kooperatiflerine Destek

5

Arka Sokaklar 680. bölüm tek parça full izle! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle!