Oltu'da Yeni Hizmetler Açılıyor!

Oltu Taşı Tespihçiler İş Hanı, Oltu Belediyesi Kapalı Halk Pazarı, Oltu Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali ve Oltu Belediyesi Hayvan Barınağı'nı hizmete açıyor.

Oltu

Törene tüm halk davetlidir.

Oltu Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre:

  • Oltu Taşı Tespihçiler İş Hanı: Oltu taşından yapılan tespihlerin satışının yapılacağı iş hanı, 30 esnafın hizmet vereceği modern bir tesise dönüştürüldü.
  • Oltu Belediyesi Kapalı Halk Pazarı: Vatandaşların daha hijyenik ve konforlu bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için modern bir pazar yeri inşa edildi.
  • Oltu Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali: Şehirlerarası yolculukların daha konforlu ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi için yeni bir terminal inşa edildi.
  • Oltu Belediyesi Hayvan Barınağı: Sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanacağı modern bir barınak inşa edildi.

Belediye Başkanı Necmettin Taşcı: "Oltu'ya yeni hizmetler kazandırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu vesileyle 30 Mart Cumartesi günü hizmete açacağımız tesislerimizin Oltu'ya hayırlı olmasını diliyorum. Tüm halkımızı törenimize davet ediyorum." dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Vali Baydaş, Kurbanını TDV'ye Bağışladı

2

Ehliyet sahipleri dikkat: Bu size son uyarı!

3

Yeni atanan zabit kâtiplerine, “Organ Bağışı, Organ ve Doku Nakli” semineri

4

Sağlık Personellerine Yönelik “Temel Yenidoğan Bakımı” Eğitimi

5

Trabzon'da İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri Kapsamında Akçaabat Şinik OSB'de Farkındalık Oluşturuldu