meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Başkan Ekim, Seçim Sonrası Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri'nde Akçaabatlıların yoğun desteğiyle tekrar seçilmesinin ardından, teşekkür ziyaretlerine hız kesmeden başladı.

Başkan Ekim, Seçim Sonrası Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Akçaabat halkının verdiği büyük destekle tekrar belediye başkanı seçilen Osman Nuri Ekim, seçim sonrası ilk mesai gününden itibaren Akçaabat sokaklarında vatandaşlar ve esnafları ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Ekim, yeni dönemde Akçaabat'ı zirveye taşıyacak projeleri hayata geçirmek için tüm Akçaabatlıların desteğine ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, "Hemşehrilerimizin güvenlerini ve desteklerini hiçbir zaman boşa çıkarmadık, yine çıkarmayacağız. İlk günkü aşkla, azimle ve kararlılıkla hep birlikte Akçaabat’ımız ve Akçaabatlılarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Tüm mahallelerimizi detaylı bir şekilde analiz ettik. Yeni dönemde devam eden işlerimizi tamamlayacağız, eksikliklerimizi gidereceğiz ve Akçaabat için tasarladığımız yeni projelerimizi Allah’ın izniyle birlikte hayata geçireceğiz. Tüm Akçaabatlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Akçaabat’ımız şahlanacak." şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

2

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

3

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?

4

Avusturya Kadrosu 2024! Avusturya Millî Futbol Takımı/Oyuncuları kim, hangi takımda oynuyorlar?

5

Arnautoviç kim, Arnavut mu, Müslüman mı, hangi takımda oynuyor?