Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Gökkuşağı Sınıfı Öğrencilerini Ziyaret Etti

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, 19 Nisan 2024 tarihinde Artvin Vilayetler Birliği Anaokulu Gökkuşağı Sınıfı öğrencilerini ve öğretmenlerini ziyaret etti.

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Gökkuşağı Sınıfı Öğrencilerini Ziyaret Etti

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, 19 Nisan 2024 tarihinde, arasında kendi çocuklarının da bulunduğu Artvin Vilayetler Birliği Anaokulu Gökkuşağı Sınıfı öğrencilerini ve öğretmenlerini makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Erdem, belediyenin son dönemde yaptığı çalışmalardan bahsederken, öğrencilerin dikkatle dinlemesi ve sorduğu sorular keyifli bir ortam oluşturdu. Ziyaretin sonunda öğrenciler, Başkan Erdem'e kendi elleriyle yaptıkları resimleri hediye ettiler. Öğretmenler de Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bir tablosunu hediye ederek hatıra fotoğrafı çekindiler.

Başkan Erdem, yaptığı açıklamada, "Bugün aramızda minik öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz var. Onların sevgisini ve heyecanını görmek beni çok mutlu etti. Onlarla sohbet etmek, yaptıkları resimleri incelemek ve sorularını yanıtlamak benim için keyifliydi. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine katkıda bulunmak için her zaman elimizden geleni yapacağız." dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

CHP Pazar İlçesinde Çay Fiyatı İçin Eylem Yaptı

2

RTEÜ ‘Spor Dostu Kampüs’ için bayrak yarışında

3

Rize’de “Aronya, Adaçayı, Maviyemiş ve Ceviz Bahçeleri Kurulumu Projesi” Gerçekleştirildi

4

Başkan Aksoy; “Esnaf Kredi Kooperatiflerimiz her zaman Esnafımızın yanında olmuştur”

5

Ayder yolunda heyelan