Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem ve CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Hemşehrileriyle Bayramlaştı

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem ve CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Valilikte düzenlenen bayramlaşma programının ardından bir araya gelerek Cami Meydanı'nda hemşehrileriyle bayramlaştı.

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem ve CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Hemşehrileriyle Bayramlaştı

Bayramlaşma programı kapsamında Valilikte gerçekleşen buluşmanın ardından Erdem ve Bayraktutan, Cami Meydanı'na geçerek buradaki vatandaşlarla bir araya geldi. Hemşehrileriyle tek tek tokalaşan ve bayramlaşan Erdem ve Bayraktutan, vatandaşlarla sohbet ederek bayram sevincini paylaştılar.

Erdem, yaptığı açıklamada, "Herkese sağlık ve huzur içinde nice bayramlar diliyoruz. Bayram coşkusunu hemşehrilerimizle birlikte paylaşmak, onların mutluluğuna ortak olmak bizim için büyük bir memnuniyet" dedi.

Bayramlaşma etkinliğine katılan vatandaşlar da Başkan Erdem ve Milletvekili Bayraktutan'la bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, kendilerine teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Başarılı Görev Takibi ve Özverili Çalışmalarıyla Öne Çıkan Personeline Teşekkür Etti

2

Dünya şampiyonları alkışlarla karşılandı

3

Trabzonlu Berfin Kara, Ankara'da Gerçekleşen Eskrim U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye İkincisi Oldu

4

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Belediye Başkanı Bilgehan Erdem'i Ziyaret Etti

5

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti MKYK Üyesi Meryem Sürmen ve Önceki Milletvekili Salih Cora'yı Ağırladı